Home Despre mine Tablourile mele PR, consultanta si evenimente Eseuri si idei altfel Idei pentru acasa Coltul preferat cheap kitchen units Unde gasesc… Cum sa… Plante, flori, gradina Oameni talentati Artisti si artizani Decoratori si designeri Specialisti Imi place Oameni, locuri, povesti cheap kitchen units Nou lansate Prin orase, magazine si targuri Concursuri Interviuri Adela Parvu Trenduri, design, travel In trend Piese de design Expozitii si targuri Colaboratori Contact cheap kitchen units
Blatul de bucătărie este fix placa aia pe care tocăm, preparăm cheap kitchen units alimentele, depozităm lucruri din bucătărie. Pare un material cheap kitchen units banal şi, de regulă, îl alegem după culoare. cheap kitchen units Dar e bine să ştii că de durata şi rezistenţa acestui blat depinde cheap kitchen units şi cât de bine şi mult timp poţi folosi bucătăria ta (alături de electrocasnice, desigur), la fel şi cât de repede cheap kitchen units şi de igienică o poţi menţine.
Am aflat că sunt la modă acum blaturile de bucătărie subţiri, din materiale noi, compozite, super rezistente. Am apelat la un specialist, respectiv Oana Toader consultant de vânzări de la KUMA , unul dintre cei mai inovatori producători de blaturi de bucătărie, care ca să ne lămurească ce e cu blaturile astea, in care nu mai ai nevoie de chiuvetaăseparată, şi cât costă.
Înainte să citeşti răspunsurile pe care mi le-a dat pentru tine, vreau să-ţi mai spun că noile blaturi de bucătărie includ şi chiuveta. Practic ai o suprafaţă continuă, cheap kitchen units care nu doar arată bine, dar te ajută mult să ai mereu o bucătărie curată şi fără scurgeri de apă (deci mici “oaze” pentru cheap kitchen units microbi) unde n-ai chef să fie. Soluţia asta are şi o denumire mai tehnică: blaturi de bucătării cu chiuvetă în suprafaţă continuă , asta ca să ştii ce să cauţi pe net, în caz că vrei mai multă documentare :). Deci, când vezi preţurile pentru un astfel de blat, tine cont şi de faptul că el vine la pachet cu chiuveta.
Cum alegi blatul de bucătărie? Ce trebuie să iei în considerare? Asta pe lângă culoare cheap kitchen units şi design, desigur. În primul rând, trebuie să fie un produs cu certificat calitate şi conformitate CE. Asta înseamnă că acel produs a fost testat conform unor standarde internaţionale. De exemplu, cheap kitchen units noi KUMA România, vindem blaturi de bucătării cu chiuvetă în suprafaţă continuă testate cheap kitchen units cf.EN14688 (standard specific care acoperă 9 teste pentru materialele KUMA : rezistenţă la zgâriere, la temperatură rece/cald, la pătare, la căldură uscată, la diverse substanţe uzuale în bucătărie, etc.- teste absolut specifice unor cazuri concrete din bucătărie.
Având acest CE, ca producător, eşti obligat să scrii pe certificatul de garanţie cum s-au comportat materialele la aceste teste. În acest mod, rezolvi cu argumente şi documentat întrebările clienţilor de genul oare cum rezistă la…? Apoi, evident cheap kitchen units mă uit la design şi evit orice blat în care trebuie să încastrez o chiuvetă pentru că întotdeauna o suprafaţă continuă între blat-chiuvetă este uşor de întreţinut şi se remarcă printr-un design exclusivist. Dimensiunile cheap kitchen units si formele personalizate (pe curb, cu diverse decupaje etc) sunt, de asemenea, aspecte importante de avut în vedere.
De ce grosimile diferă? Ce grosime de blat este cea mai indicată? E doar o chestiune de design sau şi de rezistenţă ? În general, există un standard 2,2-2,4 cheap kitchen units cm pentru cheap kitchen units blaturi cu lungimea mai mică de 250 cm şi 3 cm pentru blaturi cu lungimea mai mare de 250 cm. Orice blat are şi decupaje pentru plită sau chiar pentru chiuvetă dacă clienţii nu optează pentru Conceptul KUMA de continuitate cu lavoar turnat din acelaşi material. Atunci, aceste decupaje pot slăbi rezistenţa blatului, dar atenţie doar în timpul manipulării, respectiv al transportului.
Am observat o tendinţă la noi în ţară de a se comanda blaturi cu grosime aparentă , doar perimetrală de 10 cm (adică marginea să arate foarte lată). Nu acelaşi lucru se întamplă şi în Scandinavia unde, în general, se comandă cheap kitchen units blaturi de bucătării cheap kitchen units de 2,2-2,4 cm, iar cu noua tehnologie RECTOR (solid surface) producem chiar şi pe grosimi de 1,2 – 1,5cm tot pentru piaţa nordică unde aceste blaturi sunt în trend.
Ce avantaje au materialele de la KUMA faţă de clasicul granit, spre exemplu? Dar faţă de blaturile din lemn? Să vorbim despre granitul cheap kitchen units KUMA care este un compozit. Ce înseamnă practic acest lucru? Amestecăm automat praf de marmură alb natural cu 10% răşină şi această bază o turnăm în forme care au fost pulverizate în strat de 2-3 mm cu pulberi de granit natural.
Blat bucatarie insula model RECTOR cheap kitchen units Alb cu chiuveta KW5040. Pret orientativ: de la 1289 EUR fara TVA.Dimensiuni: L 180 cm x 120 cm. Grosime: 1,5 cm. Include ventil scurgere si kit pentru intretinerea cheap kitchen units suprafetelor mate. De la KUMA
Practic, clientul primeşte un produs absolut mineral, natural, cald , amestecul cu acea răşină face ca produsul să nu fie rece şi evident conferă cheap kitchen units o rezistenţă mult mai mare la şocuri faţă de clasicul granit. Dar, repet acest CE-de conformitate produs cheap kitchen units răspunde la toate întrebările noastre şi chiar dacă sunt cheltuieli
No comments:
Post a Comment